lunes, 26 de marzo de 2018


Monestir de Refet, 2018 un diumenge del mes de febrer. Primera trobada de productors artesans i amics per fer un tastet de productes de proximitat de la botiga monàstica de Refet. Ha calgut fer un dinar complert per justificar els aperitius del formatge de Tòrrec. Una brasa amb botifarres i cansalada de la xarcuteria Prat de Ponts i un bon vi de la bodega Grealó de Seró. També hem provat els torrons de novetat del Fèlix d'Agramunt i una bona mistela artesana. Hem marxat cap a casa amb el mató i el formatge de la Montse i el Nicanor. La proposta és visitar la formatgeria a Vilanova de Meià el proper mes de març. Les monges de Refet tenen molt bones idees i fan possible l'acollida a gent diversa i emprenedora. D'aquí ha nascut la pàgina web "Refet Viu" que aplega 12 propostes del Bisbat d'Urgell de 4 comarques diferents. La idea serà crear a partir d'aquí un espai de referència enogastronòmic a Refet i dinamitzar-lo per promocionar els recursos i organitzar trobades com la que es mostra a la foto amb el sector femení del grup.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 La festa DVINS 2023 ha estat especial, la trobada per tastar vins i gastronomia l'hem compartit amb una bona amiga retrobada gràcies a ...